Pinjaman Kredit Lemah

PAYDAY LOANS Singapore

Walaupun berada dalam keadaan kredit yang baik pastinya adalah suatu bonus semasa memohon apa-apa jenis pinjaman daripada institusi pinjaman tradisional seperti bank-bank di Singapura, ia bukanlah jalan buntu sekiranya anda mempunyai sejarah kredit yang kurang cemerlang. Pinjaman kredit lemah dari pemberi pinjam wang berlesen seperti kami boleh menjadi penyelesaian kewangan untuk anda.

Apa itu pinjaman untuk kredit lemah?
Secara ringkasnya, pinjaman kredit lemah dicipta untuk individu yang mungkin telah menghadapi tolakan pinjaman berulang dari bank-bank dan institusi pinjaman konvensional lain kerana penilaian kredit mereka yang lemah. Pinjaman kredit lemah adalah cara alternatif bagi individu-individu ini untuk mendapatkan akses kepada bantuan kewangan yang mereka perlukan.

Mengapa mengambil pinjaman kredit lemah dari kami?

– Kadar faedah yang kompetitif dengan terma pembayaran balik yang fleksibel
Sama ada skor kredit mereka yang baik atau lemah, kami percaya setiap individu harus boleh mendapatkan akses bantuan kewangan ketika mereka memerlukannya. Inilah masanya pinjaman peribadi untuk mereka yang mempunyai skor kredit yang lemah dapat membantu. Kami ingin membantu anda memperbaiki aliran tunai anda, bukan untuk membuatkannya mustahil untuk anda uruskan. Jangan ragu-ragu untuk membandingkan kadar faedah kami dengan pemberi pinjam wang lain di Singapura – anda akan mendapati bahawa kami adalah antara yang paling kompetitif. Berbicaralah dengan kami tentang keperluan anda – kami mempunyai pelbagai syarat pembayaran balik yang fleksibel dan dapat menyesuaikan pelan pembayaran balik yang paling sesuai untuk anda.

– Pemberi pinjam wang berlesen
Kami menjamin bahawa anda berurusan dengan pemberi pinjam wang berlesen dan sah yang memikirkan tentang kepentingan anda. Jangan ragu-ragu untuk singgah ke pejabat kami dan mengisi borang permohonan yang mudah untuk pinjaman kredit lemah anda. Kami akan memberikan anda keputusan mengenai kelayakan pinjaman tidak lebih daripada satu atau dua hari selepas hari anda memohon.

Kelayakan dan bagaimana untuk memohon pinjaman kredit lemah dari kami

gulir kanan untuk melihat jadual ini

Pemohon  Keperluan 
Kelayakan umum (dikenakan kepada semua pemohon) – Mesti berusia sekurang-kurangnya 21 tahun
– Mesti merupakan rakyat atau penduduk tetap Singapura
– Harus mempunyai pekerjaan, atau mempunyai aliran pendapatan yang berulang
Individu yang menerima gaji atau/dan komisen Dokumen untuk disediakan:
– Kad Pengenalan
– Penyata Bank sejak 3 bulan lalu
– Penyata gaji terkini
Bekerja sendiri Dokumen untuk disediakan:
– Kad Pengenalan
– Penyata Bank sejak 3 bulan lalu
– Notis Taksiran Cukai Pendapatan sejak 2 tahun lalu
– Profil perniagaan ACRA terkini
– Penyata kewangan syarikat sejak 6 bulan lalu

Sila kunjungi kami untuk memohon secara peribadi. Untuk maklumat lanjut hubungi 6481 1788.