Jual Kepada Kami

sell to us, valuemax

Dari masa ke masa, barang kemas dan jam tangan anda mungkin telah kehilangan tarikan istimewanya, tetapi sebelum anda melepaskannya, ia mungkin masih mempunyai nilai istimewa kepada orang lain.

Mengapa tidak anda membawanya ke salah sebuah kedai-kedai kami untuk ditukarkandengan wang tunai? Pada masa yang samaSementara itu, anda turut memberikanseorang lagi pembeli yang arif peluang untuk mendapat manfaat daripada barangan terpakai anda.

Dengan tangan dan mata pakar jurunilai kamiyang tajam, kami menawarkan nilai pembelian maksimum supaya anda mendapat tawaran akhir yang terbaik daripada urusniagaini.

Sebagai alternatif, anda juga boleh menukar beli barang kemas dan jam tangan yang tidak anda diingini kepada kami, untuk membeli pelbagai barang kemas dari kamiyang telah dipulihkan secara profesional di kedai-kedai kami.

Kami mendekatkan anda lagi dengan sepasang anting-antingimpian anda, atau jam tangan mewah yang telah lama anda inginkan.

Kunjungi kedai ValueMax berhampiran anda hari ini, atau anda tidak perlu datang ke kedai kami dengan adanya kemudahan penilaian dalam talian !