Perdagangan Logam Berharga

Kami telah mengumpulkan begitu banyak pengalaman dalam perdagangan logam berharga, dan kami menawarkan harga perdagangan yang berdaya saing yang telah menarikramai pelanggan setia yang sering berdagang dengan kami.

Rakan perdagangan kami termasuk pedagang dan pengedar perseorangan serta kilang penapisan emas, kilang barang kemas, dan peruncit.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Apa Yang Kami Jual

  • Jongkong emas murni, dan jongkong gram (Termasuk jongkong LBMA bebas GST)
  • Jongkongemas skrap

Apa Yang Kami Beli

  • Emas skrap dari pelbagai tahap kemurnian, platinum dan perak scrap
  • Berlian dan batu permata
  • Barang kemas terpakai
  • Jam Tangan mewah

Berdagang dengan kami untuk menikmati:

Bayaran serta-merta

Dengan pasukan di kedai kami yang menilai emas skrap anda dengan serta-merta, kami dapat memberikan anda penilaian yang cepat dan tepat untuk barangan anda, dan pembayaran tunai boleh dijelaskan dengan segera.

Jurunilai kami yang berpengalaman dan perkhidmatan kami yang cepat dan boleh dipercayai,secaragabungan menyediakan anda dengan bayaran tunai segera bagi memudahkan keperluan aliran tunai segera anda.

Kadar Terbaik

Kami membeli skrap logam berharga, dan menjual jongkong emas dan perak pada kadar yang amat berdaya saing. Apa yang membuat pelanggan-pelanggan kami datang kembali adalah daya tarikan harga dagangan kami.

Yakinlah bahawa harga jualan dan belian terjamin, dan nikmati ketenangan minda apabila anda mengetahui tidak terdapat turun naik harga.

Penghantaran percuma dan perkhidmatan pengambilan

Anda sentiasa sibuk? Tiada masalah. Kami membuat urus niaga kami seberapasenang dan mudah yang mungkin, dengan menyediakan perkhidmatan penghantaran dan pengambilan secara percuma.

Anda boleh mangaturkan supaya wakil jualan kami menghantar / mengambil logam berharga anda ke/dari tempat anda, tertakluk kepada kuantiti minimum.