Pajak Dengan Kami

pawn with us, valuemax

Pajak gadai mempunyai sejarah yang kaya.Iamempunyai dasar prinsip pinjaman wang kepada mereka yang menawarkan cagaran mudah alih seperti barang kemas, atau barang-barang berharga yang lain.

Di Singapura, kedai pajak gadai memberi khidmat kepada orang ramai dari pelbagai lapisan masyarakat. Beroperasi berdasarkan prinsip-prinsip integriti dan amanah, ia bermula sebagai sumberbagianggota masyarakat yang memerlukan bantuan kewangan. Semakin industri ini berkembang, banyak syarikat pajak gadai yang muncul dan menjadi semakin mantap; tetapi ValueMax tetap kekal sebagai salah satu nama yang terbesar yang dikenali ramai.

Bertindak sebagai sokongan bagi orang-orang untuk berpaling pada masa-masamereka memerlukan atau krisis, ValueMax menawarkan perkhidmatan pajak gadai yang memberikan anda jaminan dan ketenangan minda, membolehkan anda untuk menerima pinjaman wang tunai segera dengan mudah, tanpa pemeriksaan kredit yang diperlukan.

Cagaran yang kami terima di kedai pajak gadai kami termasuk

  • semua jenis emas;
  • barang kemas;
  • berlian;
  • jam tangan mewah.

Mudah sahaja untuk berurusan dengan perkhidmatan pajak gadai kami:

KUNJUNGI KAMI

Datanglah ke mana-mana kedai ValueMax di merata negara dengan barangan berharga dan kad pengenalan anda.

DAPATKAN WANG TUNAI

Dapatkan tiket pajak gadai dan jumlah wang tunai sebagai pertukaran untuk barangan berharga anda.

TEBUS

Tebus barang pajakan anda dalam masa enam bulan, atau perbaharui pinjaman dengan membayar faedah.
 

Jadikan barang kemas, jam tangan atau mana-mana barangan mewah anda sebagai sumber wang tunai dengan serta-merta.Hanya tunjukkan barangan anda untuk penilaian di mana-mana cawangan ValueMax yang terletak di merata negara, dan dapatkan nilai tertinggi yang dijamin untuk barang-barang berharga anda. Barangan yang dicagar anda akan disimpan dengan selamat oleh kami, dan dalam keadaan asal mereka, sepanjang kontrak enam bulan yang boleh diperbaharui.Untuk menambah kemudahan kepada anda, kami menawarkan perkhidmatan pembaharuan jauh, di mana anda boleh memperbaharui tiket pajak gadai anda di mana-mana kedai ValueMax di merata negara.

Perkhidmatan kami selaras dengan nilai-nilai integriti, belas kasihan, dan prinsip tetap kerjasama dengan anda, untuk memastikan bahawa keperluan anda dipenuhi dengan sebaik keupayaan kami.

Kunjungi kedai ValueMax berhampiran anda hari ini, atau anda tidak perlu datang ke kedai kami dengan adanya kemudahan penilaian dalam talian !