Pinjaman Peribadi

PAYDAY LOANS Singapore

Dalam mengharungi kehidupan, anda kadang kalanya memerlukan sedikit bantuan kewangan . Walaupun meminjam dari orang-orang terdekat dan disayangi kadang kala boleh menjadi penyelesaian yang munasabah, namun ia mungkin tidak terlalu baik untuk imej anda. Benarkan kami untuk membantu anda dengan pinjaman peribadi.

Apa itu pinjaman peribadi?
Pinjaman Peribadi adalah pinjaman tanpa cagaran yang boleh anda ambil dari pemberi pinjam wang berlesen seperti kami untuk memenuhi keperluan kewangan jangka pendek diluar jangkaan seperti menguruskan bil perubatan , bil utiliti, atau perbelanjaan membaiki kereta. Tiada cagaran (barangan yang bernilai tinggi seperti jam tangan mewah) diperlukan daripada anda untuk kami memberikan anda pinjaman peribadi.

Bergantung kepada tahap gaji anda, kami boleh menawarkan sehingga empat kali gaji bulanan anda dan skim pembayaran balik yang fleksibel.

Mengapa memilih kami untuk pinjaman peribadi anda?

– Tumpuan kepada keupayaan anda untuk membayar balik – bukan pada sejarah kredit anda
Salah satu ciri yang membuat jenis kaedah pembiayaan jangka pendek ini begitu menarik kepada ramai orang ialah kami memberikan tumpuan utama kepada keupayaan anda untuk membayar balik dan bukannya sejarah kredit anda. Institusi pinjaman konvensional lain seperti bank akan melaksanakan pemeriksaan kredit yang ketat ke atas pemohon pinjaman peribadi, dan mereka yang mempunyai sejarah kredit yang tidak begitu cemerlang akan ditolak. Kami pula menilai setiap peminjam berdasarkan kemampuannya untuk membayar balik pinjaman, dan apa-apa pinjaman peribadi yang kami lakukan adalah setara dengan tahap pendapatan mereka. Ini bermakna bahawa walaupun anda tidak mempunyai sejarah kredit yang sangat baik, anda masih boleh mendapatkan bantuan kewangan yang diperlukan dengan pinjaman peribadi dari kami.

– Kadar faedah yang kompetitif dan terma pembayaran balik yang fleksibel
Kami percaya setiap individu harus boleh mendapatkan bantuan kewangan ketika beliau memerlukannya. Pinjaman peribadi kami direka untuk meningkatkan aliran tunai anda, bukan untuk membuatkannya lebih sukar bagi anda untuk menguruskannya. Jangan ragu-ragu untuk membandingkan kadar faedah kami dengan pemberi pinjam wang lain di Singapura – anda akan mendapati bahawa kami adalah antara yang paling kompetitif. Berbicaralah dengan kami tentang keperluan anda – kami mempunyai pelbagai syarat pembayaran balik yang fleksibel dan dapat menyesuaikan pelan pembayaran balik yang paling sesuai untuk anda.

– Kelulusan cepat
Oleh kerana kami memahami bahawa anda tidak mampu untuk menunggu beberapa minggu atau bulan untuk pinjaman peribadi anda diluluskan sebelum penerimaan tunai, kami tidak menjalankan pemeriksaan kredit yang ketat yang boleh memakan masa. Ini bermakna anda boleh mendapatkan pinjaman peribadi dengan kadar faedah rendah dalam tempoh satu hingga dua hari bekerja untuk membolehkan anda menyelesaikan bil perubatan atau utiliti dengan segera.

Bagaimanapun, kami perlu memeriksa beberapa aspek untuk memastikan bahawa kami memberikan anda satu jumlah pinjaman yang tidak akan membebankan anda apabila tiba masa pembayaran balik. Berikut ini, ketahui dokumen apa yang anda perlu sediakan apabila memohon pinjaman peribadi dengan kami.

Kelayakan dan bagaimana untuk memohon pinjaman peribadi dari kami

gulir kanan untuk melihat jadual ini

PemohonKeperluan 
Kelayakan umum (dikenakan kepada semua pemohon)– Mesti berusia sekurang-kurangnya 21 tahun
– Mesti merupakan rakyat atau penduduk tetap Singapura
– Harus mempunyai pekerjaan, atau mempunyai aliran pendapatan yang berulang
Individu yang menerima gaji atau/dan komisenDokumen untuk disediakan:
– Kad Pengenalan
– Penyata Bank sejak 3 bulan lalu
– Penyata gaji terkini
Bekerja sendiriDokumen untuk disediakan:
– Kad Pengenalan
– Penyata Bank sejak 3 bulan lalu
– Notis Taksiran Cukai Pendapatan sejak 2 tahun lalu
– Profil perniagaan ACRA terkini
– Penyata kewangan syarikat sejak 6 bulan lalu

 

NASIHAT PENIPUAN

Orang ramai telah melaporkan kepada kami bahawa mereka telah menerima panggilan / mesej teks / e-mel yang mencurigakan daripada penipu yang menyamar sebagai pegawai pinjaman dari VM Credit. Kami juga menjumpai laman web palsu: https://www.valuemaxgroupsg.com/.

VM Credit Pte Ltd ingin memberi nasihat kepada orang ramai mengenai perkara berikut:

  • Kami hanya mempunyai SATU cawangan yang beroperasi di 261 Waterloo Street # 01-31 Waterloo Center Singapore 180261. Nombor telefon: +65 6481 1788.
  • Laman web rasmi kami adalah www.valuemax.com.sg.
  • Kami TIDAK membuat sebarang panggilan atau menghantar mesej teks dan e-mel kepada orang ramai. Jangan membalas panggilan, mesej dan e-mel tersebut.
  • Kami TIDAK meminta maklumat peribadi anda seperti nombor Kad Pengenalan, SingPass atau akaun bank melalui panggilan, mesej teks dan e-mel.
  • Kami WAJIB bertemu dengan anda secara fizikal di pejabat kami seperti alamat yang dinyatakan di atas sebelum memberikan pinjaman kepada anda.
  • Kami TIDAK akan meminta pemohon pinjaman untuk membuat sebarang pembayaran sebelum pengeluaran pinjaman.