Butiran Program Pinjaman

pawn shop singapore

Kami boleh memberikan pinjaman ke atas sebarang jenis hartanah seperti kondominium kediaman privet, hartanah berhalaman, bidang tanah, bangunan-bangunan perindustrian, runcit dan pejabat kecuali hartanah-hartanah HDB dan JTC.

Kami memberi pinjaman mulai daripada$500k hingga$5 juta. Dalam pasaran-pasaran tertentu berkaitan hartanah-hartanah tertentu kami boleh memberikan pinjaman serendah$200k. Sila hubungi kami untuk mendapatkan penyesuaian bagi keadaan anda.

60% daripada nilai harta yang ditentukan oleh kami dan/atau panel penilai harta profesional (lihat bagaimana kita menentukan nilai).

Berdasarkan nilai pasaran semasa (“CMV”) yang kami tentukan, kami akan mengehadkan pendedahan maksimum kami pada 60% daripada CMV dalam kebanyakan kes; contohnya, jika kami meletakkan nilai pada harta sebagai 1 juta, had pinjaman maksimum kami akan dihadkan pada $ 600,000.

Kami menawarkan pinjaman pelunasan penuh (sehingga terma 15 tahun) serta pilihan bagi khidmat bayaran faedah.

Tempoh pinjaman bercagar kami biasanya adalah antara 12 hingga 24 bulan, tetapi tempoh yang lebih lama sehingga 15 tahun juga disediakan bergantung kepada keadaan dan peminjam tertentu. Struktur pinjaman akan ditentukan berdasarkan keadaan unik setiap transaksi.

Tiada kadar matriks formal kerana setiap perjanjian adalah begitu unik. Kami meletakkan harga setiap urusan dengan begitu agresif berdasarkan keperluan individu pelanggan.

Kami boleh menangani transaksi di mana peminjam sedang menghadapi rampasan/penyitaan hartanah, selagi mereka mempunyai ekuiti yang mencukupi dalam hartanah mereka untuk membayar pemberi pinjaman yang pertama untuk membolehkan kami menerima gadai janji pertama yang bersih.

Kami hanya menawarkan gadai janji pertama.

Ya, kami telah melakukan banyak pinjaman kepada warga asing.